Digitální tvorba

Tattoo beran

NENÍ KMÁNÍ

mermaid

NENÍ KMÁNÍ

snake

NENÍ KMÁNÍ

Koi

NENÍ KMÁNÍ

KOZOROH

NENÍ KMÁNÍ

Aquarius

NENÍ KMÁNÍ

VIZITKA SOLNO JODOVÁ JESKYNĚ​

NENÍ KMÁNÍ

Logo solno jodová jeskyně

NENÍ KMÁNÍ

Logo Bipolární kruh

NENÍ KMÁNÍ

Logo
PRO
SAŠU

NENÍ KMÁNÍ

Logo
Dan
Šimek

NENÍ KMÁNÍ

Odznak
Dan
Šimek

NENÍ KMÁNÍ

Sada ikonek

500 CZK

Pink Lion

NENÍ KMÁNÍ

Anubis

1 050 CZK

Ice LOGO TAPETA

NENÍ KMÁNÍ

Icewater dragon

NENÍ KMÁNÍ

Odznáčky

NENÍ KMÁNÍ

Sada Emoji astronaut

600 CZK

mÁTE ZÁJEM O digitální tvorbu?

Anubis

– Původně to bylo tetování, které mi zabralo odhadem 5h a předělat na tapetu na mobil odhadem 2h navíc. Podle mě totiž Anubis byť je bohem podsvětí má i k hvězdám blízko.

Sada Emoji astronaut plus animace

– Malá sada k alertu astronaut. Celkem mi trvala 4h. Motivy byli jednoduché vlastnosti, které emoji nosí.

Sada ikonek

– Byli vytvořeny dvě sady na zakázku, kde si klient vzal pouze jednu řadu. Bohužel tahle mi zůstala, zrovna za mě takhle jsou roztomilejší. Trvali mi 3h.

Tattoo beran

– Na zakázku pro klienta, co chtěl navrhnout tetování ve svém znamení zvěrokruhu. Odhadem 7 – 8h práce. Barvy jsou kombinací vesmíru.

Tattoo mermaid

– Další zakázka pro p. Fučíka. Na základě jeho znamení zvěrokruhu, aby každý poznal, že je jeho obětí. Odhadem 7 – 8h práce.

Tattoo snake

– Zakázka pro kamarádku Z. Šimáčkovou na motivy lidské DNA, její práce zdravotní sestry a lásky k hadům. Odhadovaná práce na 4h i s náčrtem na papír.

Tattoo Koi

– Pro kamarádku V. Bujňakovou na motivy kapříků Koi, pavoučí lilie a hada. I s náčrtem na papír je odhadovaná práce na 4h. Červená barva použita na lehké zvýraznění – barva na přání slečny.

Tattoo Kozoroh

– Pro kamarádku G. Smusovou na motivy jejího znamení zvěrokruhu a její duše s povahou. Práce je odhadovaná na 4h.

Tattoo Aquarius

– Pro mého brášku A. Bartoně. Na motivy našeho znamení, neptuna, řecka a vody. Travalo mi to i náčrtem na papír 5 – 6h. Byl to můj první oficiální výtvor na grafickém tabletu.

Vizitka solno jodová jeskyne

– Pro solno jodovou jeskyni z Jirkova. Trvala odhadem 2 – 3 hoďky. Byl to jeden z prvních zákazníků, kde jsem navrhovala i logo s plakáty, proto vizitka byl dárek k velké objednávce od jejich firmy. Jejich fb stránky: https://www.facebook.com/Solno-jodov%C3%A1-jeskyn%C4%9B-Jirkov-104497454393925

Logo solno jodová jeskyne

– Vytvořeno pro firmu Solno jodovou jeskyni z Jirkova. Barvy vybrané podnikem a styl vybraný mnou. První logo pro firmu.https://www.facebook.com/Solno-jodov%C3%A1-jeskyn%C4%9B-Jirkov-104497454393925

Logo Bipolární kruh

– Pro skvělou umělkyni se silnou zbraní pera s inkoustem se s kvělím citem pro verše @vpolarnimkruhu – instagram. Je ještě tajemstvím na co bude použito, proto sleduj její instagram a brzy se vše dozvíš.

Logo pro Sašu

– Pro kamarádku Sašu B. Menčíkovou. Logo pro její úžasnou tvorbu – realistické portréty. Jsou opravdu úžasné, vypadají jako vytisknuté fotografie. Instagram @slecna_medova.

Logo Dan Šimek

– Pro D. Šimka, kamaráda, co mi tvořil webové stránky a je v tom velice šikovný. Jeho ukázky práce se můžete pokochat na mém webu. Logo s odznakem byl ode mě dárek za spolupráci na webovkách.

Odznak Dan Šimek

– Součást dárku za webové stránkou pro D. Šimka.

Pink Lion

– Byl dárek pro kamarádku. Trval mi i s náčrtem na papír 3h. Je to tapeta na mobil na motivi, co má kamarádka ráda. Motivy: lev, růžová a tulipány.

Ice logo tapeta

– Pro mou vlastní motivaci jsem si dala své logo na mobil. Trvalo mi to 1 – 2h, protože mám své logo tak v ruce, že je to pro mě nejjednodušší věc namalovat. Zároveň mi to připomíná mé sny i cíle.

Icewater dragon

– Je vytvořen na motiv mého logo, protože to má základ v dracích. Rozhodla jsem se mu dát i takovou jemnou podobu, kterou do budoucna více zpracuji. Časová doba odhadem 5h.

Odznácky

– Dělané na zakázku pro streamera FireWater na motivy hry voda a oheň. 7 odznaků sedm stupňů oddanosti streamerovi.https://www.twitch.tv/firewater1975